METRO.HU 7 2024. JÚLIUS 1-31. METRO NAGYKERESKEDELEM 2023 StarStore Ev Kereskedője AZ ÉV NAGYKERESKEDELMI ÜZLETLÁNCA Superbrands Gasztro magazin A TE SIKERED A MI SZENVEDÉLYÜNK Jövőkompatibilis vendéglátás Díjazzuk a fenntarthatóságot! Nem mumus a főzelék! A legjobb, ami a zsenge karalábéval történhet Ízekkel csábít a tenger! Tengeri sügér édeskömény velouteval Praktikus és fenntartható Eszközök a jobb ügyfélélményért
2 METRO FENNTARTHATÓ GASZTRONÓMIA Jövőkompatibilis vendéglátás EZ TÖRTÉNT A III. METRO FENNTARTHATÓ GASZTRONÓMIA FÓRUM ÉS DÍJÁTADÓN Idén immár harmadjára rendezte meg a METRO Nagykereskedelem a METRO Fenntartható Gasztronómiai Fórum és Díjátadót, melyre a fenntartható gasztronómia napja előtt egy héttel, június 11-én került sor a budaörsi METRO Gasztroakadémián. A fórum fő témája ezúttal a fenntartható gasztronómiai fordulat ak hátteret adó társad mi és gazdasági környezet volt, kiemelt tekintettel az eltérő generációs elvárásokato megfel és jelentette kihívásokra. szichőalást törté A fórumon „Az evés évszázada” címmel gondolatébresztő gaszt Dr. Forgács Attila, rámutatva az evéssel és ételekkelbeni viszonyre beágyazottságá a eugervald kan generációkutató pedazo generációk motációit, és nemzedékapélmérver cometetva se tett fellendégeinek fogadásá fiatal munkavállókra egyarán A pr második felben i gvatko stak Celsőként Marieer, a deer Divinus Super izgatója vezet vesztvevőket ujas Hotel Divinus fenntartható mesának et lefedő programo takt. Ezt övető a útján, me Ingrid s Ador Fel Ka erekas omplex, a minde ukrász é mentor fogadó vendéglátás örömeit es ehe egoit ma Nem tem koncepcjan és történ tén kerestül. Az esok ut fiandeglatosok gese következett Bősze os moderálás val: Dalnokin Park er Adamindirman ambiciózus, kreatsikeres sk httó gasztronomia kérdéskörét. deel t grm csú spotja idén is a METR ent ató tronóm Diada savo 202 en pít elismerést minden évberarom ban adjá en tató asztiáélen ró személyne vendégletonely ་ nek. METRO METRO METRO METRO Chef ESKEDELEM METRO חי METR Chef I’M THIS OLD 151 M WWW.METRO.HU
AZ IDEI DÍJAZOTTAK: • METRO Fenntartható Gasztronómia Díj emé kategória: Dávid-Dobos Zsófia, a Hungast vezető die etika. Az elismerést a közétkeztetésben dolgozó dietetikus szakmai megbecsültségének növeléséért, munkájuk „láthatós gának javít sáért, az olaj közétkezésbe bevezethető fentartható, eészséges foga kidolgo sáért ne te el. METRO Fenn Iszkon Gomia Dij – vendég tóhely katega: ka Abakki Mályinkán az erdő kapu banalaató, fenntar Os gi szempontok alan üzemelő on vidéki bztr magazínvonalon műveli a farm to take gakorlatát, utató apcsontokat apola helyi termelkel dijather és séf vet e át. an METR Magya ható Gasztroia D-Sezet katego erbark Eyes izlet áok elmi élelmiszef sleg enys dés m a magyarorsz cégeknél kézód fokon szervezet az élelmiszerb Henriett fejl t Jonatán sz jeze solt A ༤·﹀..? ervezet és catering céllal és magas Pozzalarunak Get Hajnal o, Pera eresztési vetes Tiliszki FEJESSALÁTA 1 db W ÉTKEZÉSI PAPRIKA VÁGOTT MENTA METRO 100 g/doboz 2 kg/csomag Chef 1db: 235,43 299,- 1 doboz: 786,61 999,- 1 kg: 9990,- 3 HETI ÁRAZÁSÚ TERMÉK A termék aktuális árát ITT tekintheted meg. https://www.metroajanlatok.hu/ METRO NAGYKERESKEDELEM