back to top
26.2 C
Magyarország

Metro Horeca Akciós Újság 2022.10.05. Szerdától

Érvényesség kezdete:
20221005
Érvényesség Vége:
20221101

Közzétéve:

Megosztás:

    METRO.HU 22-23 METRO NAGYKERESKEDELEM Gasztro magazin 2022. OKTÓBER 5.- NOVEMBER 1. Nyári szezon HoReCa szemmel Minőség Az Ön sikeréért! Megbízható, profi igényekre szabott termékek. 2022 StarStore Év Kereskedője AZ ÉV NAGYKERESKEDELMI ÜZLETLÁNCA Márton nap a 21. században a tökéletes gasztro liba Nagyobb mennyiség, kedvezőbb ár! Termékajánlatok professzionális felhasználóknak. Büszkék vagyunk arra, hogy a StarStore – Év Kereskedője 2022 pályázaton a kereskedelmi láncok versenyében a METRO elnyerte az ,,ÉV NAGYKERESKEDELMI ÜZLETLÁNCA 2022″ címet.

    Az előzetes elvárásoknak megfele- lően alakult a főszezon? Megkérdeztük HoReCa-vevőinket, milyennek érezték a főszezont, és Milyen kihívásokkal kellett meg- milyen tanulságokat szűrtek le a birkózni a szezonban és milyen nyári hónapok tapasztalataiból. megoldásokat alkalmaztak ezekre válaszul? Szókán László, Accent Hotels Holiday Hotel Csopak: Tavasszal még kifejezetten pesszimista vol- tam, de ehhez képest június elejétől már teltházzal működtünk. Palkovics Norbert, Pizza Puzzle, Budapest: Fölülmúlta a várako- zásainkat az idei szezon. Az előző évnél magasabb vendégszámmal működtünk nyáron. – Gurdon Ferenc, Família Vendéglő, Alsóörs: Mind vendégszámban, mind pedig bevételben eredményes nyári szezon van a hátunk mögött, és még előttünk áll az indián nyár is. 2 METRO Nyári szezon HoReCa szemmel Sz. L.: Nagy kihívás volt, hogy kevés az elérhető, felkészült munkaerő. Engedékenyebbek voltunk a turisz- tikai idénymunkások órabérével, a szállodalánc többi tagjától is köl- csönöztünk embereket, és egy helyi munkaerőközvetítő is segített. Sze- rencsére a beszerzéssel energiát spóroltunk, hiszen a METRO kiszál- lítás szolgáltatását vettük igénybe. P. N.: A legnagyobb problémát az alkalmazotthiány és az alapanyag- hiány jelentette nekünk is. Mozgó- sítottuk az ismeretségi kört, egyes nehezen hozzáférhető alapanyago- kat pedig helyettesítő termékekkel váltottunk ki. G. F.: A munkaerőhiányt diákmunká- sokkal küszöböltük ki, viszont kihí- vást jelentett a vendégek kiszámít- hatatlan érkezése: üresjáratok után egyszerre jelentek meg sokan a vendégtérben. Az áruellátásra nem volt panaszom, mindent be tudtunk szerezni, amire szükségünk volt. Mit szűrt le tanulságként, hogyan készül a közeljövőre? Sz. L.: A legfontosabb tanulság, hogy legközelebb sokkal korábban kell felépíteni a csapatot. P. N.: Csak abban vagyok biztos, hogy sokkal nehezebbek lesznek az előttünk álló hónapok, ahogy a következő szezon is. G. F.: A diákmunkások alkalmazása jó döntés volt, többen jelezték, hogy jövő évben is jönnének. A közel- jövővel kapcsolatban viszont nagy a bizonytalanság bennünk.

    RIOBA FRUCHT! ORANG 3 METRO Chef RIOBA FRUCHTS CLEMENT FRISS RESZELT TORMA 500 g/vödör 2361,42 2999,- 1 kg: 5998,01 1 db: 3693,- 4690,- – RIOBA SAFT APFEL RIOBA JUICE többféle 250 ml/üveg 314,¹7 399,- 1 kg: 1595,98 Lieblings Kren Der Meerrettich GYULAI SZELETELT KOLBÁSZ 1 kg/db SHOULAD WOLBAKE METRO Chef TISZTÍTOTT FOKHAGYMA 500 g/üveg 1101,57 1399,- 1 kg: 2797,99 KONFRIT KÉSZRE SÜTÖTT MAGYAROS CSIRKE MELLFILÉ FŐZZ GYORSAN KONYHAKÉSZ TERMÉKEINKKEL! kb. 2 kg/csomag kg 1 kg: 3936,22 4999,- 1 kg: 4999,- KONFRIT KÉSZRE SÜTÖTT SERTÉS CSÜLÖK kb. 600 g/db kg 1 kg: 2912,6⁰ 3699,- 1 kg: 3699,- MANNE terke ECINTO DE GARANTIA METRIC Of PEELED GARLIC READY TO USE További részletekért érdeklődj áruházainkban vagy keresd fel www.metro.hu/konyhakesztermekek oldalunkat. LES CHEG SED 500 g KONFRIT Készre süton csirkemella ÚJ! Próbáld ki a METRO azonnal felhasználható, konyhakész kínálatát, melyet számos kiszerelésben, tisztítva, hámozva, aprítva, szeletelve vagy akár csíkozva is megvásárolhatsz! Gondoskodj vendégeid elégedettségéről és maximalizáld profitodat! METRO Chef EISBERG MIX 800 g/zacskó 1022,83 1299,- 1 kg: 1623,74 1 db: 747,- NÁDUDVARI KOCKÁZOTT CSEMEGE SZALONNA 500 g/db Nádudvari Kockázott csemege szalonna PRA 500 g 949,- 1 kg: 1494,- C METRO Chef 800 KONYHAKÉSZ TERMÉKEK METRO METRO

    RO 4 1 db: METRO Chef Egyenesen a fagyasztóból! METRO METRO Megbízható, profi igényekre szabott termékek 6652,76 8449,- 1 kg: 3 379,6 SÜLT CSIRKEMELL CSÍK 2,5 kg/db Polner Adam POHNER ÁDÁM, A METRO SAJÁT MÁRKÁK NAGYKÖVETE METHO Chef DEFROST & SERVE CHICKEN BREAST ROASTED P FŐTT CSIRKEMELL KOCKA 12×12 mm Chef 2,5 kg/db BATROD Chef STRIPS 1-82 mm DEFROST & SERVE CHICKEN BREAST COOKER CUBES Wi 1 db: METRO Chef 7085,83 PANÍROZOTT, FORMÁZOTT TINTAHAL Gyorsfagyasztott Származási ország: Peru 2 kg/csomag 2125,2⁰ 2699,- 1 kg: 1349,50 METRO Chy PANENTE INTERSCHINGE BREADED SQUID RINGS SOFT IN AUTENTISCHTÜCKEN DEFORM TRIPE WITH A STAFE PROCEDUR 2 kg A friss élelmiszerek esetében azonos, vagy még hosszabb eltarthatóságot biztosít a termék számára, ha az előkészített alapanyagokat feldol- gozást követően fagyasztva tároljuk. A METRO széles szortimentjében a fagyasztáshoz szükséges konyhai gé- pek, és a tároláshoz nélkülözhetetlen eszközök – praktikus tároló dobozok, tasakok is megtalálhatóak, melyek- kel az egyes alapanyagok elkülönített tárolása könnyedén megoldható. Ugyanakkor kínálatunkban széles és minden igényt kielégítő mire- 8999,- lit termékválasztékból válogathat. A 1 kg: 3 599,6 megfelelő fagyasztási technológiának köszönhetően nem kell lemondanunk a szezonáliszöldségekről,gyümölcsökről, félkész és készételekről, húsokról, hal- akról vagy desszertekről – azok az év bármely szakában, kiváló minőségben elérhetőek. WWW.METRO.HU

    PROFESSIONAL ● METRO ● Belső LED világítás Digitális termosztát • Ventilációs hűtés ● • Méret: 1885x595x640 mm C energia- osztály 240L nettó űrtartalom 1 db: 354 322,83 449 990,- METRO POLIPROPILÉN DOBOZOK Csz.: 163106, 163108, 163109, 169858, 169910 • 25 db/csomag • 0,45 1, 0,75 1, 1,1 I, 1,15 |, 1,8 | PROFESSIONAL GSC240N FAGYASZTÓVITRIN* Csz.: 79037 • Hűtéstartomány: -17….-20 °C 1 csomag: 2511,8¹/-tól METRO 3190,-/-tól 1 db: 127,60/-tól Premium A budaörsi és kecskeméti áruházakban rendelésre kapható. 5 1 db: 6219,69 7899,- 1 kg: 9873,76 GYORSFAGYASZTOTT MARHA CARPACCIO 800 g/db METRO Chef METRO Chef FELEZETT SZILVA 2,5 kg/db 1 db: 1810,24 2299,- 1 kg: 919,6 1 kg: 2665,7¹ 2799,- 1 kg: 2799,- METRO PROFESSIONAL 4 PONTOS MINŐSÉG- GARANCIA METRO Chef (4 DB) kg METRO Chef PFLAUMENHALFTEN PLUM HALVES ERNTEFRISCH, ENTSTENT FREEHER HARVESTED, PITTED 2,5 kg FROZEN READH TO COOK FAGYASZTOTT MALAC CSÜLÖK METRO PROFESSIONAL ● • Manuális leolvasztás Méret: 850x1500x740 mm 457L nettó űrtartalom energia- osztály GHF1457 FAGYASZTÓLÁDA Csz.: 184522 • Energiafogyasztás: 352 kWh/év • Kapacitás: 20,8 kg/24 ó 1 db: 1 db: 118 102,36 149 990,- SÁRGAHÜVELYŰ METRO ZÖLDBAB Chef 2,5 kg/db 1495,28 1899,- 1 kg: 759,6 METRO Chef 2,5 kg e DYONSPADYASZTOTT SÁRGAHÜVELYŰ VÁGOTT ZÖLDBAB ottic CONT 1.7 kg HOTEL GARNELABÁK 6770,87 8599,⁰1 1 kg: 5058,24 METRO Chef GARNÉLARÁK Gyorsfagyasztott 2 kg/1,7 kg/csomag Ta Xx₂ XX METRO

    6 ISMERJE MEG SAJÁT MÁRKÁINKAT! METRO Chef 1 db: aro KARAAGE CSIRKEFALATOK 1 kg/db 3542,52 4499,- METRO Chef CSÍKOK 1 kg/db METRO Chef 1000 g 1 db: 1259,06 1599,- CHILIS-SAJTOS CSIRKEMELL- HAHNCHEN-KARAAGE CHICKEN KARAAGE 1 kg MARINIERTES UND PAN ERTES HAHNCHENFLEISCH MARINATED AND COATED CHICKEN MEAT METRO Chef METRO Chef FITON ES SERPENTBEN SUPER CHILIS, SAJTOS CSIRKEMELL CSÍKOK 0 180 C HE BUTCHEN GYORS 14-16 PERC PARRALEONT 32- 36 PECES A 15-150 RIOBAⓇ **** KERR aro METRO Chef -13 TÖBBET OLCSÓBBAN! PETREZSELYEM 300 g/db 4 db esetén 1 db: 335,- 426,- 4 db: 1704,- 1 kg: 1 420,- ■ METRO Chef METRO Chef 1kg/db 1000 g 1 db: 1101,57 1399,- 2 db esetén 1 db: 375,- 476,- 2 db: 952,- 1 kg: 1586,66 300 g KENTUCKY CSÍPŐS CSIRKESZÁRNYAK METRO Chef pertrast. EXPLORING PETERSILIE PARSLEY METRO Chef FRISCH VERARBEITET FRESHLY PROCESSED BUTORES KENTUCKY STÍLUSÚ CSÍPŐS CSIRKESZÁRNY * STORS: FACTOT THINK 1 db: 439,- 558,- 1 kg: 1860,- TELARE RIOBA WWW.METRO.HU

    7 ISMERJE MEG SAJÁT MÁRKÁINKAT! METRO Chef aro METRO Chef PISKÓTA 1,75 kg /csomag PASPAN CLASSIC 1 4660 5499,- 1 kg: 3142,- MOGYORÓKRÉM 1,5 kg/db 3385,04 4299,- 1 kg: 2866,- METRO Chef METRO Chef MOGYORÓ- KRÉM 1,5 kg 3.5% anal CHANTARES Che WIRE PAN DI SPAGNA Mogyordrem CARREDORE JANË PO W berga 2 Th hee 3 myst Forma pup www. Oni ( et tid alghi J 31 821 11 404 RIOBAⓇ aro METRO Chef 1 db: 3621,² 4599,- METRO Chef 1 db: 1574,⁰2 MARCIPÁN 1 kg/db METRO Chef 1999,- 1 kg: 3998,- 1 kg Besteck van mandala 1914, kaina ad ang planong UNES METRO Chef 100 MARCIPÁN dokupe sapte maken Ba lag B MUTTE Tornal N 12 09 2022 11 336 CSOKOLÁDÉ POR 0,5 kg/db Pergman makadami, takitaja T predmeta za kaj masamang lu 500g ngok METHO Chef To CSOKOLÁDÉPOR BENDRON Maggregat Fatmaganda dala Sera za kong kejam Kitapatik hepe SET SAGANAAN HET de Jeg a ka dekl Darrer RIOBAⓇ METRO

    Hozzávalók: Szarvasgerinc: só bors szőlőmagolaj 800-900 g szarvasgerinc Pisztácia kruszta: 1 csokor petrezselyem 150 g pisztácia 2-3 evőkanál pankó morzsa, vagy enyhén száradt fehérkenyérbél só Gesztenyés zellerpüré: 60 dkg zeller 10 dkg gesztenye 20 dkg vaj só tej Cseresznyés pecsenyelé: szarvas csont 1-2 fej hagyma 1-2 db sárgarépa burgonyakeményítő 0.8 dkg cseresznye só METRO SZARVASGERINC PISZTÁCIÁS PETREZSELYMES KRUSZTÁVAL. GESZTENYÉS ZELLER- PÜRÉVEL ÉS CSERESZNYÉS PECSENYELÉVEL METRO GASZTROAKADÉMIA Szarvasgerinc elkészítés: A szarvasgerincet lehártyázzuk, borsozzuk. Forró serpenyőben körbepirítjuk, majd 120°C-os sütőben sütjük. Maghőmérővel figyeljük, hogy a megfelelő szin- tig süssük. 54°C-on közepesen sütve az ajánlott. Sütés után meleg helyen pi- hentetjük, sózzuk, borsozzuk. Pisztácia kruszta elkészítés: Álló mixerben jól összeaprítjuk a hozzávalókat. Tálalás előtt a húst beleforgatjuk. Gesztenyés zellerpüré elkészítés: A zellert és a gesztenyét külön-külön sós vízben megfőzzük. Főzőlé nélkül össze- öntve lepürésítjük, vajjal kikeverjük. Amennyiben túl sűrű, tejjel hígítsuk. Cseresznyés pecsenyelé elkészítés: A csontokat jó alaposan megsütjük, majd hideg vízben feltesszük főni a pucolt répával és hagymával. 4-5 órát gyöngyözve főzzük, leszűrjük, majd visszafor- raljuk pár decinyire. Keményítővel mártás állagúra sűrítjük, majd tálalás előtt a felezett cseresznyét is beleforraljuk. WWW.METRO.HU

    GYORSFAGYASZTOTT SZARVASGERINC CSONT NÉLKÜL vákuumcsomagolt kg kg kg = GYORSFAGYASZTOTT VADDISZNÓ LAPOCKA CSONT NÉLKÜL vákuumcsomagolt 9 REGLAN VIEWFELDOLGOZ W-SHOP DREGOLAK, VISADNICE *VIANDE DE GIBIC DE NIE. TABIRAN 16112 TORFT VADDISZNÓLAPOCKA CSONT NE KÜL MANS1011422348 GYORSFAGYASZTOTT ŐZ COMB CSONT NÉLKÜL vákuumcsomagolt HUNGARY ÖREGLAK HUNGARY GYORSERGYSZTOTT ZAZASI UPSZAG MAGYARORS, G AUS UNGARN 1,000kg ALINE SELVAL 1950 1 DALL UNGHERIA REGLAK T 163441010 GAME T HUNGARY. GYORSFAGYASZTOTT POTWEAPT ANDJALECH MEER int OREGLAR OZDOLGOZÓ KÍ 1,00kg kg kg GYORSFAGYASZTOTT SZARVASCOMB CSONT NÉLKÜL vákuumcsomagolt GYORSFAGYASZTOTT SZARVAS LAPOCKA CSONT NÉLKÜL vákuumcsomagolt SELVAGO Termékeink aktuális árát ITT tekintheti meg. https://metro.hu/horeca-gasztro-magazin-arlista RERIA. TAKLER CABERNET SAUVIGNON alk.: 14% V/V 0,75 l/üveg = H TAKLER Cabernet sauvignon SZEKSZÁRD METRO

    Hozzávalók 4 főre: 4 db 140-170g kardhal steak 2-3 kígyóuborka 2 zöldcitrom 8 dkg mentalevél 8 dkg koriander 4 kk. citromfű 4 kk. gyömbér 1 fej fokhagyma 400 ml kókusztejkrém 200 ml fehérbor olívaolaj tengeri só feketebors frissen őrölve 10 METRO KARDHAL TERIYAKI STEAK GRILLEN SÜTVE, MENTÁS UBORKASALÁTÁVAL ÉS ZÖLDCITROMOS KÓKUSZTEJKRÉMMEL ” A salátához meghámozzuk az uborkát, kettévágjuk, kikanalazzuk a ma- gokat, majd lereszeljük. Hozzáadjuk a citrom reszelt héját, facsart levét, a koriandert és a mentát. Kókusztejkrém elkészítés: Serpenyőben hevítsünk kevés olívaolaj és vaj keverékét, tegyük bele a fokhagymát, a gyömbért, az apróra vágott citromfüvet, és pároljuk pár percig. Öntsük bele a fehérbort, a kókusztejet, és 6-8 percig lassú tűzön forraljuk rövid lére. Amikor kész, szűrjük le, tegyük félre, és tartsuk me- legen. A kardhal steaket kenegessük meg az elkészített teriyaki marináddal, majd tegyük a felhevített grill lapra és süssük mindkét oldalát 2-2 percig. Sütés után érdemes visszatenni a marinádba, és ott pihentetni tálalásig. Tálaláskor a mentás uborkasalátából kanalazzunk a tányér közepére kis halmot, helyezzük rá a kardhal szeletet, majd csorgassunk mellé kevés zöldcitromos kókusztejkrémet. WWW.METRO.HU

    TŐKEHAL FILÉ (GADUS MORHUA) 400-600g kg KIRÁLYHAL SZELET (LAMPRIS GUTTATUS) kg KARDHAL FILÉ (XIPHIAS GLADIUS) kg 11 VAJHAL (LEPIDOCYBIUM FLAVOBRUNNEUM) VÖRÖS TONHAL FILÉ (THUNNUS ALBACARES) kg Termékeink aktuális árát ITT tekintheti meg. https://metro.hu/horeca-gasztro-magazin-arlista ÖRDÖGHAL FAROK (LOPHIUS PISCATORIUS) 500-1000 g kg DUBICZ SAUVIGNON BLANC alk.: 11,5% V/V 0,75 1/üveg = OZDIong Sauvignon Blan stor METRO

    Hozzávalók: 1 liba, főzésre kész állapotban (kb. 5 kg) 3 alma 2 vöröshagyma 100 g szelídgesztenye 100 g dió majoranna 1 szál póréhagyma 2 sárgarépa Só, bors Alaposan mossuk át a libát kívül- és belül egyaránt, majd törölgessük át konyhai törlőkendővel. Töltelék elkészítése: Hámozzuk meg a hagymákat, ne- gyedeljük fel az almákat, és távolít- suk el a csutkájukat, majd kockázzuk fel őket. Keverjük össze a fentieket a dióval, a gesztenyével és a majo- rannával. Ízesitsük a libát sóval és borssal, majd kanalazzuk a tölteléket a bel- sejébe – vigyázzunk, hogy ne tölt- sük túl sok tölteléket bele, máskép- pen sütés közben kiszakadhat a hús. 12 METRO MÁRTON ΝΑΡΙ TÖLTÖTT LIBA Kössük össze a lábait konyhai kötözővel, majd futtassuk végig a kötözőt a lábakon, a törzsön, majd fordítsuk meg az egészet, húzzuk át a mellrészen és a szárnyakon át is, így biztosítva a hús biztos tartását sütés közben. A liba összekötözése azért szükséges, hogy ne úszkáljon Gasztroakadémia képzésajánló JELENTKEZZEN ONLINE! METRO.HU/GASZTROAKADEMIA 2022. NOVEMBER 2. CSIDEI TAMÁS: a saját zsírjában, és ezáltal ne szívjon be túl sokat belőle. Vágjuk apróra a póréhagy- mát és a sárgarépákat, majd helyezzük a maradék tölte- lékkel együtt egy tepsibe őket, erre helyezzük a libát. Tekerjük 190 fokra a sütőt és süs- sük úgy három-három és fél óráig (függően a liba méretétől). Időn- ként locsoljuk meg a saját főző- levével. Ha szükséges, adhatunk hozzá egy kis plusz vizet, nehogy odaégjen. Az utolsó 15-20 percben tekerjük fel a hőmérsékletet 220 celsius fokra, hogy a hús ezekben percekben aranybarnára és ropo- gósra sülhessen. SOUS-VIDE: MÁRTON NAPRA HELYSZÍN: METRO Gasztroakadémia – Budaörs, Keleti utca 3. A KÉPZÉS ÁRA: 17.600 Ft + áfa/fő Töltse ki a www.metro.hu/gasztroakademia oldalon található jelentkezési lapot, vagy küldje el jelentkezését e-mailben a gasztroakademia@metro.co.hu címre. Kérdés esetén telefonon is állunk a rendelkezésére: 06 23 508 265. METRO GASZTROAKADÉMIA METRO

Akciós Újság Feliratkozás

━ Hasonló Újságok

Müller Parfümök Akciós Újság 2024.07.01. Hétfőtől

Müller M A PARFÜMÉRIA VILÁGA 2024.07.01-TŐL 07.14-IG ILYEN A NYÁR ILLATA! FEDEZZE FEL TÖKÉLETES NYÁRI ILLATAINKAT РОТОНИНА 30% KEDVEZMÉNY minden DOLCE&GABBANA LIGHT BLUE Eau...

Privát Élelmiszer Akciós Újság 2024.07.01. Hétfőtől

privȧt KÖZEL 400 TERMÉK, AKÁR 30% ENGEDMÉNNYEL! SPÓROLJ VELÜNK! Zádor füstölt csemegeszalonna (2499 Ft/kg) Keresse a kiszolgálópultnál! 250Ft/10dkg Családi tojás nélküli száraztészta 800-1000g többféle...

Müller Iskolakezdés Akciós Újság 2024.07.01. Hétfőtől

MÜLLER AJÁNLATOK 2024.07.01-TŐL 07.07-IG Müller M KÉSZÜLJÜNK EGYÜTT AZ ISKOLARA! TÖBB MINT 500 PAPÍR-ÍRÓSZER TERMÉK ÁRÁT CSÖKKENTETTÜK! 2.890 Ft 2.490 Ft -13% STABILO SZÍNES...

Müller Nyár Akciós Újság 2024.07.01. Hétfőtől

"A polcon feltüntett ár már a kedvezménnyel csökkentett fogyasztói ár. MÜLLER AJÁNLATOK 2024.07.01-TŐL 07.07-IG Muller M 20% KEDVEZMÉNY VÁRJUK ÚJ SZEGEDI ÜZLETÜNKBEN! 20% kedvezmény...

PENNY Akciós Újság 2024.07.04. Csütörtöktől

PENNY. Ries 07.04., 07.10., szerda csütörtök - OLCSÓBB, MINT TAVALY JÚLIUSBAN⭑ Rios PICI ÁRAK. Rios Chocolate voured Cone Rio Rigs Vanilla flavoured Cone Strawber...

KOMMENTÁLOM

Please enter your comment!
Please enter your name here