- Termék 1
- Termék 2
- Termék 3
- 8 lasagne lap (szükség esetén gluténmentes)
- só
- őrölt fekete bors
- szárított, darabolt chili (elhagyható)
- 40 dkg zöld spárga
- 1 db citrom leve
- 4-6 evőkanál olvasztott vaj (szükség esetén laktózmentes)
- 4 szelet füstölt lazac
- 1 kis csokor friss petrezselyemzöld (finomra vágva)
- 1 kis csokor friss kapor (finomra vágva)
- Lime: 1 kg/háló – 1349,-
- Tisztított fokhagyma: 500 g/üveg – 14 többet olcsóbban!
- Zöld spárga: 1 kg/db
- Füstölt lazac: 500 g/csomag
- Lasagne tojásos száraz tészta: 500 g/db – 3199,-
- DURUM LASAGNE – 1 kg/db – 1 db: 899,- – 1 kg: 1798,-
- Pesto Madiona: 500g
- Egész chilidarabok: 60 g/db – 1249,-
- Lasagne pasta di semola di grano duro: 1 db – 2999,-
- 1 kg: 19 993,-
- 1 db: 1199,-
- 1 kg: 19 983,-

A te ünneped
Mi válogatásunk
Ajánlat időtartama: 2025. december 1-31.

Hamis lasagne spárgával és füstölt lazaccal
Elkészítés:
A tésztát sós vízben al dente-re főzzük, egymás mellé tálcára szedjük és mindet 4 egyforma darabra vágjuk. A spárgákat – miután meghajlítva eltörtük, megmostuk és megtisztítottuk – enyhén sós vízben roppanósra pároljuk, ami vastagságtól függően 1-2 percet vesz igénybe.
Személyenként 1-1 tányérra rendezzük az ételt: alulra egy lasagne lap kerül, amire spárgát helyezünk, enyhén sózzuk, borsozzuk, kerülhet rá chili, és locsoljuk meg kevés olvasztott vajjal és néhány csepp citromlével. Erre fektetünk egy újabb tésztalapot, amire füstölt lazac és spárga kerül, valamint fűszerek, citromlé és vaj. Erre még 2 lasagne lapot rakunk, közéjük és a tetejére ismét zöld spárgát rendezünk, valamint fűszerekkel, citromlével és vajjal ízesítjük. Petrezselyemzölddel és kaporral díszítve, előételként tálaljuk.
Hozzávalók 4 főre:
Elkészítési idő:
35-40 perc
